Marskatalog 2021

Velkommen til katalog nr. 179 frå Nynorsk Antikvariat. Her byr vi på 500 nyinnkjøpte og utvalde titlar i mange kategoriar.

Vi har ei heilt spesiell bok denne gongen: «Krønikene. Språk, skrift og bøker gjennom 500 år» av Ottar Grepstad. Ho er trykt i berre femti nummererte eksemplar! Vi reknar med å gå tom for ho, men ekspederer etter kvart som bestillingane kjem inn! Som alltid gjeld det å vere tidleg ute.

Spesielle kategoriar denne gongen er: «Biletbøker», «Faktabøker», «Noveller», «Sjøforteljingar», «Risør», «Nordisk kriminalkrønike», «Songbøker» og «Islandsk, færøysk og norrønt».

Elles er det både billige og dyre, gamle og halvgamle bøker og hefte av mange slag, greitt sortert i grupper. Katalogen er no tilpassa slik at det skal vera lett både å lesa og å tinga, så vel frå telefonen som frå PC eller Mac. For dei av dykk som les katalogen på mobilen får de opp kategoriane når de trykkjer på den stripete brune «knotten» oppe til venstre i skjermen.

Bruk skjemaet, då skal det mykje til at nokon «snappar» boka framfor nasen din. Nytt også høvet til å supplere tinginga di med bøker frå det ordinære sortimentet vårt.

Gle deg over utvalet og forsyn deg godt!

Som alltid gjeld det å vere tidleg ute. Bruk skjemaet, då skal det mykje til at nokon «snappar» boka framfor nasen din. Nytt også høvet til å supplere tinginga di med bøker frå det ordinære sortimentet vårt.

Dess fleire bøker du tingar, di lågare vert portoen for kvar bok.

Du finn det ordinære sortimentet vårt på over 60.000 titlar her: Søk på alle bøker fra Nynorsk Antikvariat